Από
24h.com.cy

02/03/2015 – 15:44

Ο Όμιλος λογισμικού τυχερών παιχνιδιώνPlaytech και η εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών LA Business με επικεφαλής των Λάμπρο Χριστοφή έχουν συμφωνία συνεργασίας για εύρεση ευκαιριών επενδύσεων στην περιοχή των Βαλκάνιων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης εστιάζοντας, κυρίως, σε εταιρείες τυχερών παιχνιδιών και στοιχημάτων καθώς και στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η Playtech είναι ένας γίγαντας ανάπτυξης λογισμικού που δημιουργήθηκε το 1999 από τον Ισραηλινό δισεκατομμυριούχο Teddy Sagi. Η εταιρεία παρέχει λογισμικό για διαδικτυακά καζίνο, διαδικτυακά δωμάτια πόκερ, διαδικτυακά παιχνίδια μπίνγκο, διαδικτυακά αθλητικά στοιχήματα κ.ά. Είναι ενταγμένη στο Χρηματιστήριο Αξίων του Λονδίνου και μέλος της σύνθεσης του Δείκτη FTSE 250.

Η LA Business είναι μια εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών που ειδικεύεται στην περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης

όπου οι άνθρωποί της είναι ενεργοί τις τελευταίες δύο δεκαετίες με συμφέροντα σε επενδυτικές ευκαιρίες, τον τραπεζικό τομέα, τον ασφαλιστικό τομέα κι άλλους εμπορικούς τομείς. Ιδρύθηκε από τον Λάμπρο Χριστοφή το 2014 και ολοκλήρωσε μ επιτυχία επενδυτικές συμφωνίες σε Κύπρο, Ελλάδα, Αλβανία, Σερβία, Μαυροβούνιο και αλλού.